Varför Parkster?

Vi vill förenkla ditt liv. Framför oss ser vi en ny värld utan parkeringsböter. En värld där du slipper att stå och vänta vid parkeringsautomater. En värld där du slipper fundera över hur mycket pengar du ska lägga på. En värld där din parkering aldrig är längre än ett klick bort.

Med vår app betalar du enbart ordinarie parkeringsavgift. Smartphone-parkering är något vi tycker ska vara tillgängligt för alla överallt och naturligtvis ska det inte medföra extra kostnader. På grund av kostnaderna för SMS trafik medför vår SMS tjänst normalt en extra avgift.

Hjälp oss hjälpa dig

Vi är inte bara ett företag med en app för att parkera. Vi är en rörelse som verkar för att revolutionera parkeringsbranschen.

De flesta parkeringsbolag tycker att vår tjänst är enormt spännande och är positiva till att ansluta sig. Men det finns också skeptiker. De tror att ni är vanemänniskor som helst fortsätter som tidigare och betalar i automat. Hjälpa oss att berätta för parkeringsbolagen att det är så här ni vill parkera. Varje person som ansluter sig är en röst lagd för vår metod.

Vi ser fram emot att revolutionera din parkeringsvardag!